website beheer
De website als perfecte eerste indruk.

Website beheer

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat geldt ook voor de online presentatie van je bedrijf. En in 99 van 100 gevallen gebeurt dat via je website of je social media. Goed om bij stil te staan dus. Hoe zorg je er nu voor dat jouw website de indruk geeft van hoe jij werkelijk bent als organisatie? Het moet natuurlijk passen binnen je communicatiestrategie. En het moet ook (technisch) onderhouden worden, geoptimaliseerd voor zoekmachines en telkens weer van actuele informatie worden voorzien. Zo’n website heeft liefde en aandacht nodig. Dat kost tijd.

Van website beheer naar contentbeheer

Door drukte en de waan van de dag verschuift dit al snel naar de achtergrond. Misschien heb je ook wel helemaal geen zin om al die systemen te leren kennen, maar wil je dat het gewoon goed geregeld is. Geen probleem. Ik neem het graag voor je uit handen. Door een plan te maken dat past bij jouw bedrijf, komen we stap voor stap tot het perfecte website beheer. Met website beheer bedoel ik in deze context een deel techniek (updaten van CMS en plugins) en een deel content (periodieke aanpassingen van tekst- en beeldmateriaal, het publiceren van blogs en het plaatsen van nieuwsberichten). Met goede teksten gaat dat lukken en kun je er veel uithalen.

Ook wanneer je het een keer wat uitgebreider wilt pakken, bijvoorbeeld als de website niet meer bij je past en het tijd is voor een update, dan help ik je graag. Ik zorg voor de juiste teksten (nieuw of herschreven) en bijpassend beeldmateriaal. Lees maar eens hoe je stap voor stap naar een nieuwe website kunt gaan.

WordPress als CMS

Op dit moment is WordPress één van de meest gebruikte content management systemen. Vaak aangevuld met plugins voor extra functionaliteiten. Naast de WP basis editor ben ik ook thuis in Elementor, Divi en Bakery. En is Yoast geïnstalleerd dan zorg ik er ook direct voor dat de SEO goed wordt ingesteld. Zo heb jij (weer) een mooie website die voor je werkt.