een grapje op z'n tijd

Varieer met je content op social media

Ze zei: “ja maar mijn concurrent kijkt ook mee. Dadelijk doen ze precies hetzelfde.” Er lag een vreemde soort ‘angst’ in de weg. Ze durfde het niet goed om actief op Social Media te zijn. Terwijl dit bedrijf zo veel leuke ideeën heeft, een super vriendelijk team en echt onderscheidend is, ten opzichte van diezelfde concurrenten. Ik kende de markt en durfde daar echt wel over te oordelen. Ik vond het oprecht heel jammer dat ze dit zelf niet inzagen.

Gelukkig konden we gaandeweg, en stapje voor stapje, toch leuke content maken. Een mooie mix van berichten, variërend van gezellige items tot producten en diensten onder de aandacht brengen en af en toe een grapje. En het leuke was, die grapjes scoorden het best. Tot grote verbazing en hilariteit van de eigenaresse!

Ik kon er wel om lachen, dat is inderdaad wat mensen zoal op Facebook zoeken, gewoon vermaak en een grapje op z’n tijd. Dan kun je de volgende keer weer een aanbod doen voor je fans en proberen omzet te genereren. Hopelijk helpt het haar van de koudwatervrees af.