communicatieadvies social media en websitebeheer

communicatieadvies

Een goede communicatiestrategie is de basis voor al je uitingen en activiteiten. Essentieel. Als je geen doel hebt, blijf je heen en weer rennen zonder te scoren (quote van Omdenken). Pas wanneer je weet welke doelgroep(en) je gaat bedienen en wat je doelen zijn, kun je de juiste communicatiemiddelen daarop afstemmen. Lees ook eens de blogs over communicatiestrategie, je vindt er waardevolle tips.

Ongeacht of er al een communicatieplan is of nog niet, een communicatie adviesgesprek kan heel verhelderend zijn. Afhankelijk van je wensen en uitgangspositie bepalen we in een aantal gesprekken de juiste communicatiestrategie. Na afloop heb je (weer) een helder beeld, weet je hoe alle communicatiemiddelen ingezet kunnen worden en ben je klaar om gericht en effectief aan de slag te gaan.

social media en website beheer

De online wereld is niet meer weg te denken uit ons leven. We brengen er aardig wat tijd mee door, privé en zakelijk. Met contentmarketing bepaal je als bedrijf hoe je jezelf online wilt presenteren. Wat wil je ermee bereiken? Het opbouwen van je merk, een goede relatie met je klanten, het informeren over nieuwe producten en ontwikkelingen, het afhandelen van klachten; maak een plan!

Hoeveel rust zou het geven als je het social media beheer vervolgens kunt uitbesteden? Ongemerkt gaan er behoorlijk wat uren in het bijhouden van alle kanalen zitten. Ik neem dat graag voor je uit handen.

Eerst gaan we een plan opstellen en bepalen welke kanalen ingezet worden en hoe we hier invulling aan gaan geven. Daarna bekijken we maandelijks wat de resultaten zijn en hoe we het eventueel bij kunnen sturen. Op de pagina over het uitbesteden van social media vind je meer informatie over mijn aanpak.

tekst laten schrijven

Je hebt ‘iets van tekst’ nodig? En je wilt ook vindbaar zijn, met goede SEO teksten. De laatste jaren zijn we steeds meer visueel ingesteld geraakt. Foto’s, afbeeldingen en pictogrammen maken op een eenvoudige manier iets duidelijk. Toch zal tekst altijd een belangrijke rol blijven spelen. Als toelichting bij beeldmateriaal, maar ook op zichzelf staand. Met teksten kunnen we verhalen vertellen, informeren met productbeschrijvingen of instructies geven.

Met een goede tekst creëer je een bepaalde sfeer, een behoefte aan een product of dienst. Het maakt niet uit of je al een bestaande tekst hebt, of dat het alleen nog maar in je gedachten zit. Ik help graag om er een mooi verhaal van te maken, passend bij jou als persoon of de organisatie.

Klaar om verder verwerkt te worden als teksten voor de website, voor SEO optimalisatie, een nieuwsbrief, een persbericht, op social media, als gebruikershandleiding, in een brochure. Handig.

projectmanager | professioneel assistent

In drukke tijden kun je soms net even een paar handen te kort komen. Als onderneming wil je liever geen projecten afslaan. Dat neemt niet weg dat het soms puzzelen is met de beschikbare tijd. Hoe welkom zou het dan zijn om tijdelijke over een paar extra handen te kunnen beschikken? Niets meer, niets minder.

Laat het aan mij over. Met mijn jarenlange ervaring als projectmanager regel ik het graag voor je. Gewoon professioneel opgelost. Geen probleem. Dan kun jij je weer concentreren op de dingen die je graag doet en waar je goed in bent.