- Bianca Greve -

Misschien ook leuk om te weten: ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en ben liefhebber van Loesje, Omdenken, Herman Finkers en papieren planners.

En, nu je toch hier bent… meteen even een leuk weetje.

De ‘Over ons’ pagina is vaak de meest bezochte pagina van een website. Dus, ben benieuwd of deze pagina je heeft gebracht wat je had verwacht?

Even kennismaken

Stel, je weet niet zo goed hoe je de communicatie van je bedrijf of product moet aanpakken. Of, je hebt juist heel veel ideeën en wensen, maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Hoe fijn zou het zijn als iemand je daarbij helpt… dat is in ieder geval het idee waarmee deCommunicatieassistent is opgericht.

Ik adviseer en ondersteun je graag bij een professionele communicatie aanpak. Voor de online èn offline communicatiemiddelen. Daarbij neem ik al mijn jarenlange ervaring en kennis mee van commerciële communicatie, neuromarketing, storybranding, digitale toegankelijkheid en seo. Handig toch?

Laten we samen bouwen aan iets moois.

Dat kan strategisch zijn met een Communicatie Optimalisatie Traject, een adviesgesprek of een brainstormsessie. Je weet wel, die stip op de horizon weer even bepalen.

Het kan ook zijn dat je werkzaamheden hebt die je gewoon liever uitbesteedt; content creëren, een tekst schrijven, een persbericht opstellen, de social media kanalen beheren, de website updaten… Komt ook goed.

Ik werk eerlijk en gestructureerd.

Geen blabla verhalen, maar praktisch en aan de slag. Bij gerealiseerde projecten en reviews lees je wat ik zoal heb gedaan en wat anderen ervan vonden. Terug naar jou. 

Nadat we precies weten wat je nodig hebt, bespreken we de planning en kosten. Als het moet, schakel ik één van de bureaus of andere professionals uit mijn netwerk in zodat ik een complete oplossing voor jouw vraag kan bieden. Wel net zo prettig. Tussendoor houd ik je op de hoogte van de voortgang en stuur ik bij als het nodig is.

Uiteindelijk krijgen we dan een fijne samenwerking met mooie resultaten.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem contact op, dan kunnen we verder kennismaken!