- Bianca Greve -

enthousiast liefhebber van:

Omdenken | Loesje | Van Dale

Nu je toch hier bent… even een leuk weetje.

De ‘Over ons’ pagina is vaak de meest bezochte pagina van een website. Dus, ben benieuwd of deze pagina je heeft gebracht wat je had verwacht?

Even kennismaken

Stel, je weet niet zo goed hoe je de communicatie van je bedrijf of product moet aanpakken. Of, je hebt juist heel veel ideeën en wensen, maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Hoe fijn zou het zijn als iemand je daarbij helpt… dat is in ieder geval het idee waarmee de Communicatie assistent is opgericht.

Ik help ondernemers graag om een professioneel communicatiebeleid neer te zetten, voor zowel de offline als de online middelen. Daarbij vind ik het belangrijk om websites ook digitaal toegankelijk te maken. Met online uitingen wil je immers iedereen kunnen bereiken, ook mensen met een beperking.

Laten we samen bouwen aan iets moois.

Dat kan een adviesgesprek zijn; even sparren om één en ander (weer) duidelijk in beeld te krijgen. Je weet wel, die stip op de horizon. Een brainstormsessie is daar heel handig voor. Maar het kan ook zijn, dat je werkzaamheden hebt die je gewoon liever uitbesteedt; content creëren, een tekst schrijven, een persbericht opstellen, de social media kanalen beheren, de website updaten…

Ik werk gestructureerd en eerlijk.

Geen blabla verhalen, maar praktisch en aan de slag. Bij gerealiseerde projecten en reviews lees je wat ik zoals heb gedaan en wat anderen er van vonden. Terug naar jouw vraag. Nadat we alles precies in beeld hebben gebracht, bespreken we de planning en kosten. Waar nodig schakel ik één van de bureaus of andere professionals uit mijn netwerk in om een complete oplossing voor jouw vraag te kunnen bieden. Wel net zo prettig. Ondertussen houd ik je op de hoogte van de voortgang en pas ik zaken aan als het nodig is.

Uiteindelijk krijgen we dan een fijne samenwerking met mooie resultaten.

Klinkt goed, nietwaar? Neem maar contact op!