Bianca Greve
Bianca Greve

enthousiast liefhebber van:

Omdenken | Loesje | Van Dale

even kennismaken

Herkenbaar? Je weet niet zo goed hoe je de communicatie van je bedrijf of product moet aanpakken. Of, je hebt juist heel veel ideeën en wensen, maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Hoe fijn zou het zijn als iemand je daarbij helpt… dat is in ieder geval het idee waarmee de Communicatie assistent is opgericht.

Ik help ondernemers graag om een professioneel communicatiebeleid neer te zetten, voor zowel de offline als de online middelen. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk om rekening te houden met de digitale toegankelijkheid. Een website of social media bericht maak je immers voor iedereen, ook voor mensen met een beperking.

Laten we samen bouwen aan iets moois.

Dat kan een adviesgesprek zijn; even sparren om één en ander (weer) duidelijk in beeld te krijgen. Je weet wel, die stip op de horizon. Een brainstormsessie is daar heel handig voor. Maar het kan ook zijn, dat je werkzaamheden hebt die je gewoon liever uitbesteedt; een marketingplan maken, content creëren, een (SEO-)tekst schrijven, de social media kanalen beheren, de website updaten of van nieuwe informatie voorzien…

Ik werk gestructureerd en eerlijk.

Geen blabla verhalen, maar praktisch en aan de slag. Nadat we de vraag in beeld hebben gebracht, bespreken we de planning en kosten. Tussentijds houd ik je op de hoogte van de voortgang. Vervolgens bekijken we het geleverde werk en pas ik het aan als het nodig is.

Uiteindelijk kunnen we terugkijken op een geslaagde samenwerking met een mooi resultaat.

Klinkt goed, nietwaar?