website beheer
De website als perfecte eerste indruk.

Website beheer

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat geldt ook voor je website. Hoe zorg je er nu voor dat deze de juiste indruk geeft van wie jij bent? En is je website alleen een visitekaartje of wil je meer met website beheer?

Natuurlijk, de website moet passen binnen je communicatiestrategie. En het moet ook (technisch) onderhouden worden, geoptimaliseerd voor zoekmachines en telkens van actuele informatie worden voorzien. Kortom, zo’n website heeft liefde en aandacht nodig. En dat kost tijd.

Voor je het weet, raakt door de drukte en de waan van de dag de aandacht voor je website naar de achtergrond. Of misschien heb je ook helemaal geen zin om het systeem te leren kennen, maar wil je dat het gewoon goed geregeld is. Bovendien wil je ook dat je website op een veilige en stabiele omgeving gehost wordt, misschien zelfs wel aangevuld met support. Geen groter ergernis dan een website die het niet doet. Dat snap ik. Ik neem het graag voor je uit handen. Ik zorg ervoor dat de content actueel is, geoptimaliseerd voor SEO en bovenal toegankelijk is voor je bezoeker.

WordPress als CMS

Op dit moment is WordPress één van de meest gebruikte content management systemen. Vaak aangevuld met plugins voor extra functionaliteiten. Naast de WP basis editor werk ik ook met Elementor, Divi en Bakery. En is Yoast geïnstalleerd dan zorg ik er ook direct voor dat de SEO goed wordt ingesteld.

Ik zorg voor een website die…

  • werkt voor jouw doelgroep
  • toegankelijk en actueel is
  • creatieve content heeft (tekst- en beeldmateriaal, blogs, nieuwsberichten)
  • klaar is voor SEO en SEA
  • up-to-date is (CMS en plugins)

> Praktisch & aan de slag

Zoals gezegd houd ik van praktisch. Daarom help ik je graag zodat je direct aan de slag kunt.

Download: de website check-up en bepaal hoe je er nu voor staat.

Lees ook eens: Stap voor stap naar een nieuwe website