tekst laten schrijven
Uit woordenwolken regenen de mooiste zinnen.

Tekst laten schrijven

Je wilt een tekst laten schrijven, want je wilt goed vindbaar zijn met SEO. Dan zoek je een tekstschrijver voor de website. En nu je toch bezig bent, eigenlijk heb je ook voor de nieuwsbrief en social media berichten nog teksten nodig. Eigenlijk moet je regelmatig ‘iets van tekst’ hebben. Komt je dat bekend voor?

De laatste jaren zijn we steeds meer visueel ingesteld geraakt. Foto’s, afbeeldingen en pictogrammen kunnen op een eenvoudige manier iets duidelijk maken. Heel handig. Toch zal tekst altijd een belangrijke rol blijven spelen. Met teksten kunnen we namelijk verhalen vertellen, dingen uitgebreid beschrijven en uitleggen, maar ook concrete informatie of instructies geven. Bovendien kun je met teksten een bepaalde sfeer neerzetten of toon bepalen. Allemaal manieren om een behoefte aan jouw product of dienst te creëren

Zie daar het belang van een goede tekst. Wat dat betreft, valt er altijd wel iets om (over) te schrijven. Toch kan het soms best zoeken zijn naar de juiste woorden. Hoe vertel je iets zo duidelijk mogelijk? En hoe spreek je de lezer het best aan? Of voorkom je te veel vakjargon? En dan moet het ook nog aansluiten bij de andere teksten die al eerder zijn gemaakt. Geen zorgen. Ik schrijf graag voor je. Klaar om verder verwerkt te worden voor de website, SEO optimalisatie, nieuwsbrief, persbericht, social media, handleiding of brochure.

Ik zorg dat jouw webteksten…

  • netjes en consistent geschreven worden
  • prettig leesbaar zijn
  • passen bij je organisatie
  • voorzien worden van zoekwoorden
  • eventueel aangevuld met linkjes

> Praktisch & aan de slag

Zoals gezegd houd ik van praktisch. Daarom help ik je graag zodat je direct aan de slag kunt.

Download: de Tips voor teksten. Daar heb je wat aan.

Lees ook eens:  Een tekst is niet zomaar een tekst